Ventilatoren

Horizontale ventilator

Maxifun horizontale ventilator met temperatuurs- en luchtvochtigheidsregeling 380 volt.

In 4 capaciteiten leverbaar:

Model Vermogen in kw Capaciteit M3/uur
Sw406, Ø 4 m 1.1 150000
Sw506, Ø 5 m 1.1 200000
Sw606, Ø 6 m 1.5 250000
Sw706, Ø 7 m 2.2 300000

Ook leverbaar als een rotor met aluminium lamellen met aerodynamische eigenschap voor een betere opbrengst. 

Nieuw:

Binnenkort leverbaar energiezuinige overbrengingen met de mogelijkheid van systeembeheer via draadloos signaal, informeer naar de mogelijkheden.

Korfventilator

De melkvee- / korfventilator is de oplossing om de moderne, zeer productieve melkkoe het hele jaar onder optimale klimaat omstandigheden te laten verblijven. Frisse lucht rondom de dieren, vermindert de hittestress. Bovendien wordt de lucht in de gehele stal gecirculeerd, ook in alle hoeken. De ventilatoren zorgen voor een gelijkmatige luchtverdeling in de stal. Een extra voordeel is dat de dieren minder last hebben van vliegen. De ventilator wordt op een hoogte van minimaal 2,5 meter in een hoek van 10o tot 12o gehangen om een optimaal ventilatie patroon in de stal te krijgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recirculatie ventilator

Speciaal voor het bereiken van een aerodynamische luchtstroming, een recirculatieventilator met witte instroomradius ontwikkeld. Deze ventilatoren zorgen voor aerodynamische luchtstroming,  functioneren uitermate efficiënt en creëren een hoge worp.

Tevens zijn ze bestand tegen zware klimatologische omstandigheden, waaronder hoge temperaturen. Deze recirculatieventilatoren zijn geschikt voor toepassing in melkstallen en kleinere ruimten.

 

Overige ventilatoren

Voor meer informatie of een offerte kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor.

Bekijk hier onze catalogus