Glasfiberboxen

 

    

Door onze jarenlange praktijkervaring in binnen- en buitenland bieden wij u de beste oplossingen in uw stal door net even iets verder te denken dan de traditionele stalinrichter.

Ook hebben we geregeld tweedehands materialen, kijk bij stalinrichting voor de laatste aanbieding.

Daarnaast spelen wij altijd in op vernieuwingen op de markt waardoor wij ons onderscheiden als een innovatieve dienstverlener die oog heeft voor uw toekomst.

Glasfiber ligbox/glasvezel ligbox

Glasfiber ligbox is een topproduct van ons. De glasfiberligbox of ook wel glasvezel ligbox is een box met meer bewegingsvrijheid voor de koe. Glasvezel ligboxen van ons zijn diervriendelijk, veerkrachtig en oersterk. Juist de praktijk heeft inmiddels bewezen dat de glassfiber/glasvezel ligboxen vanwege het hoge comfort zelf door de koeien worden opgezocht.(zie foto) Het is een diervriendelijke oplossing. De boxafscheiding bestaat uit sterke glasvezelstaven met thermisch verzinkte montage onderdelen. Montage kan aan frontbuizen of aan standpalen. Ga voor kwaliteit, deze ligbox heeft zich bewezen, op comfort, op sterkte en op duurzaamheid.

Flexibele glasfiberbox: box met ruimte voor meer bewegingsvrijheid.
Deze koevriendelijke box is zeer veerkrachtig en oersterk. De praktijk heeft inmiddels bewezen dat deze box door de koeien zelf wordt opgezocht vanwege het comfort (zie foto), diervriendelijke oplossing. De boxafscheiding bestaat uit sterke glasvezelstaven met (volbad) verzinkte montage onderdelen. Montage kan aan frontbuizen of aan 2″standpalen.

       

 

Maatvoering: in vrijwel alle situaties in te passen door inschuifbare bochtstukken, kortom:de ideale ligbox ! Ook te combineren met gekartelde buis schoftboom.

 

Nieuw: De klemplaten zijn driedelig voor meer grip

Montage voorbeeld Dubbele opstelling met gekartelde buis

en verhoogde knieboom (diepstrooisel) 

Bekijk hier onze catalogus