Boxbedekking

Stal binnen

Bij keuze van boxbedekking spelen verschillende factoren een rol
Ligcomfort, hygiëne, gevoel en levensduur.

Swaving heeft een breed assortiment op het gebied van Boxbedekking.

Blistermat,

Meer informatie over de blistermat

Snooker mat

Deze mat is een afgeleide van de blistermat, de mat is 4 cm dik. de werkwijze is gelijk: verankeren aan het boxdek en vullen met leemhoudend zand. Argumenten voor dierwelzijn: meer grip en beter reguleren van lichaamswarmte. Zorg voor schoon en voldoende strooisel. Het gebruik van de vaste fractie in ligboxen is goed te combineren met de Snooker mat. De achter en de voorrand zijn versterkt.

Aanbevolen om de mat te gebruiken in combinatie met een knieboom kering bijv 160 mm ronde PE-buis en een achterrand bijv. een 90 mm ronde buis PE.

Noppenmat

Deze mat kenmerkt zich door zijn duurzaamheid, heeft een lange levensduur en is zeer vormvast. Makkelijk te installeren en te reinigen. De noppen zorgen voor extra veerkracht, beter voor de gewrichten van uw vee. leverbaar op rol a 50 meter. De mat wordt met rvs strippen aan de vloer bevestigd.

Grootvee: Grote nop hoh 50mm; breedte 1.8meter en breedte 2 meter.

Jongvee: Kleine nop hoh 26mm; breedte 1.6 meter en 1.8 meter.

Noppenmat

De matras

Deze boxbedekking bestaat uit duurzaam schuim of foam, afgedekt met 10mm rubber mat, versterkt rubber. Zeer zachte vulling die de vorm behoudt.

De matras met dunlosheet

Deze boxbedekking bestaat uit duurzaam schuim of foam, afgedekt met dunlosheet, versterkt rubber. Zeer zachte vulling die de vorm behoudt. De afdekking wordt rondom vastgenageld, deels met kunststof of rvs strip. Nette afwerking.

De Boer mat

De Mayo – matras

Deze matras heeft een stevige toplaag geïntegreerd met het matras, wordt per box gelegd.

Bekijk hier onze catalogus